Dakbedekkingen

Bitumineuze dakbedekking

Eén van onze specialismen is het aanbrengen of vervangen van bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekkingen hebben de eigenschap dat zij een zeer goede duurzaamheid hebben en in verhouding met andere soorten dakbedekking relatief goedkoop zijn. In het wisselvallige Nederlandse klimaat is een bitumineuze dakbedekking een goede keuze. Door de sterke constructie is de kans op lekkages of het doorlekken van vocht klein.

Alle vormen van dakbedekking kunnen wij voor u aanbrengen, onderhouden en repareren

Pannendaken

Vonk Dakbedekkingen in Driebergen-Rijsenburg heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekkingen voor zowel platte als hellende daken. Hellende daken die zijn voorzien van de juiste dakpannen hebben een fraaie en representatieve uitstraling. Ook hebben zij het voordeel boven platte daken dat het hemelwater sneller en beter afgevoerd kan worden. De pannendaken kunnen door ons worden uitgevoerd met hetzij dakpannen van klei of van beton. Geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Wij adviseren u graag over de juiste keuze.

Pannendaken

Op lekkage zit toch niemand te wachten?

Neemt u geen risico op lekkages, de onderstaande knop kan u behoeden voor veel problemen en onnodige kosten!

Voor platte of licht hellende daken

Voor platte of licht hellende daken zijn EPDM of bitumineuze dakbedekkingen beschikbaar. Deze gaan decennia lang mee en zijn goed bestand tegen weersinvloeden.

EPDM en bitumen

EPDM is een kunststof, wat bestaat uit synthetisch rubber. Deze dakbedekking wordt vooraf op maat gemaakt voor het hele dak, waardoor een naadloos geheel ontstaat. EPDM heeft een grote elasticiteit, wat tezamen met het naadloos geheel de kans op lekkages verkleint. Met de keuze voor deze dakbedekking draagt u ook bij aan een beter milieu. Het materiaal kan geheel gerecycled worden.

Naast EPDM kunnen wij ook bitumineuze dakbedekkingen verwerken. Dit is een materiaal wat ook een lange levensduur heeft en goede waterdichte eigenschappen. Ook deze vorm van dakbedekking is volledig recyclebaar. Bitumen zijn goed bestand tegen grote temperatuurverschillen en zijn goed bestand tegen UV-straling, waarmee vroegtijdige veroudering wordt voorkomen. Bitumineuze dakbedekking is zeer solide en slijtvast en is relatief goedkoop, vergeleken met andere vormen van dakbedekking.

Voor panden die aan de kust staan is de bedekking van een dak met zink een goed alternatief. Het is een materiaal dat niet aangetast wordt door zout.

Voor platte of licht hellende daken
EPDM en bitumen

Goede materialen en deskundigheid

Welke vorm u ook kiest, of welke het meest voor u geschikt is, in alle gevallen bent u verzekerd van de verwerking van A-kwaliteit materialen en een deskundige aanleg door Vonk Dakbedekkingen. Door onze ruime ervaring met alle vormen van dakbedekking hebben deze geen geheimen meer voor ons. Een goed dak kan veel problemen voorkomen. U wilt niet meemaken dat uw niet juist aangebrachte dakbedekking gaat lekken en een verwoestende invloed op uw interieur heeft.

Ons vakmanschap heeft ons een goede naam bezorgd in de wijde regio, door het leveren van kwaliteit en prima service. Naast onze vaste klantenkring hebben wij voldoende capaciteit voor nieuwe projecten. Bent u dus op zoek naar een solide dakbedekking, die decennia meegaat en wilt u dit project laten uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf, wat het vak nog zeer serieus neemt?
Neemt u dan voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag meer informatie aan

Vonk Dakbedekkingen