Zink & Lood

Zinkwerk

Vonk Dakbedekkingen verzorgt al uw zink- en loodwerk op deskundige wijze. Zink is een relatief licht materiaal, wat op veel manieren toegepast wordt door dakwerkers. Het kan dienen als de bedekking van een dak, maar wordt ook onder andere toegepast als dakgoten voor hemelwaterafvoer. De levensduur van zinken dakgoten overtreft vaak 50 jaar en deze vragen nauwelijks onderhoud. Er is geen sprake van verbrossing, waardoor lekkages worden voorkomen, die een verwoestende uitwerking aan een pand kunnen berokkenen.

Zink is een milieuvriendelijk materiaal. Aan het einde van de gebruiksduur kan het materiaal volledig hergebruikt worden.

Als dakbedekking heeft zink het voordeel dat dit minder gewicht heeft dan bijvoorbeeld dakpannen. Naast deze toepassingen wordt dit materiaal ook toegepast als kilgoten, regenpijpen en vergaarbakken. Kortom: Zink is een veelzijdig en duurzaam materiaal, wat ook steeds meer wordt ingezet bij moderne panden vanwege de exclusieve uitstraling.

Kwaliteit in loodwerk en zinkwerk

Het werken met zink en lood vraagt om specialistische kennis. Niet goed uitgevoerd lood- of zinkwerk kan op termijn problemen opleveren. Zink heeft een lange levensduur, doordat deze bestand is tegen corrosie. Ook lood is een materiaal wat heel lang mee gaat.

Loodwerk

Loodwerk voeren wij uit ten behoeve van het aanbrengen van spouwlood, voeglood en loodloketten. Met een onjuist afgedichte naad van een schoorsteen, door bouwtechnische onvolkomenheden bijvoorbeeld is het vragen om problemen. Laat ons een vrijblijvende en kosteloze inspectie uitvoeren om te bepalen of de afdichting nog wel voldoende is. Mochten wij problemen constateren dan brengen wij nieuwe lood strips aan, waardoor weer een waterdicht geheel ontstaat.

Moet het loodwerk rondom een raamkozijn worden vervangen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen voor een degelijk en duurzaam resultaat. Onze dakdekker zorgt voor een passende oplossing, alle maten zijn hierbij mogelijk en alles wordt naadloos aangebracht. U kunt hierbij vertrouwen op ons inzicht en vakmanschap.

 Kwaliteit in loodwerk en zinkwerk

Op lekkage zit toch niemand te wachten?

Neemt u geen risico op lekkages, de onderstaande knop kan u behoeden voor veel problemen en onnodige kosten!

Vragen?

Door onze expertise en ervaring bent u verzekerd van een bedrijf dat alle veiligheidseisen en milieueisen in acht neemt. U kunt lood- en zinkwerk zien als een waar ambacht, waar specifieke kennis voor nodig is. Niet elke loodgieter beschikt over de juiste kennis om deze taken naar behoren uit te voeren. Voor ons is het dagelijks werk, zodat u kunt vertrouwen op een optimaal eindresultaat.

Neemt u vandaag nog contact op, zodat wij u kunnen overtuigen van onze kwaliteit en service. Wij zijn u graag als nieuwe klant van dienst, zodat wij u allereerst mondeling kunnen overtuigen van ons kunnen. Ook sturen wij u graag een vrijblijvende en scherpe offerte voor al uw lood- en zinkwerk.

Vraag meer informatie aan

Vonk Dakbedekkingen